Bedste squat rack i 2021

Bedste squat rack i 2023

Squat Racks » Blog » Bedste squat rack i 2023

Nu om dage er der så mange squat racks at vælge imellem og det kan godt være svært at beslutte hvilke en der er den bedste. Derfor har vi valgt at lave denne guide, så det kan være nemmere for dig at finde de bedste squat. Her kommer vi med forslag til de bedste billige squat rack, mest multifunktionelle, bedste for begyndere og meget mere.

I alt findes der 4 forskellige typer af squat racks:
Half racks, power racks, squat rack og smith rack. Hver squat rack kan noget forskelligt og derfor er det vigtigt at kende til hvad hvert type squat rack kan. I kan læse mere om de forskellige typer af squat racks, ved at klikke her.

Bedst til prisen

Føler du dig trang i dit home gym? Proform Half Rack giver dig den perfekte mængde plads til at squatte, bænkpresse og curl. Dette kraftige udstyr er fremstillet af holdbare stålrør. Så uanset om du er en erfaren atlet eller lige er begyndt, er Half Rack en god tilføjelse til din træningsrutine.

Med denne rack kan du både udføre pull-ups, squats og bænkpress.
I bunden af ProForm squat rack kan man finde fæstninger. Med disse fæstninger kan med træne med træningselastikker (power bands) Man kan dermed nemt og hurtigt øge modstanden på vægtstangen under træning.

Du kan købe denne squat rack for 4.995 kr. hos abilica. Proform half rack er ofte udsolgt. Et godt alternativ for denne squat rack er Proform full rack, som også koster 4.995 kr.


Bedste billige squat rack

Home Fritstående rack fra getbig vil jeg mene er nok det bedste squat rack du kan købe for under 1000 kr. Du kan købe denne rack for 799 kr. Med denne squat rack kan du både udføre squats og benchpress.

Med sin justerbare højde (87 cm – 182 cm) og det tilgivende design, er Home Fritstående Rack perfekt til alle, der ønsker at få en god træning derhjemme. Racket er solidt bygget med vægtstangsholdere, der kan rumme selv de tungeste vægte. Og da den ikke fylder meget, kan du bruge den i ethvert rum i dit hjem


Bedste squat rack for begyndere

Professionelt Smith Stativ MF-U003 er det perfekte squat rack til dem, der ønsker at træne med tunge vægte uden en spotter. Dette smith rack er lavet af materialer af høj kvalitet og kan bære op til 400 kg. Stativet er også justerbart, så du kan tilpasse din træning til dine specifikke behov. Uanset om du ønsker at tone dine ben eller opbygge styrke i overkroppen, er Professionelt Smith Stativ MF-U003 det perfekte valg for nybegyndere atleter.

Et andet alternativ som du kan bruge som nybegyndere og gerne vil bruge lidt flere penge, er Spirit Smith Stativ. Denne squat rack er også et smith rack hvilket er glimrende hvis du er lige begyndt med at løfte. Med denne rack kan du både udføre bench press og squats

Billig multifunktionelle squat rack

Proform Full Rack er det perfekte power rack til dit Home gym. Med snesevis af mulige øvelser kan du få en komplet træning med dette ene udstyr. Den eneste ulempe er, at den har en vægtgrænse på 140 kg, så hvis du ønsker at gå super tungt, bør du måske kigge et andet sted hen. Men for den almindelige person, der leder efter et kvalitets power rack, er Proform Full Rack den rette løsning.

Dette squat rack købes hos abillica online for kune

Proform full rack

Mindste squat rack

Abilicas foldable rack er det perfekte rack, hvis du ikke har plads derhjemme og ønsker at udnytte pladsen så godt som muligt.

Racket kan foldes ind mod væggen når du er færdig med at træne, og pladsen kan bruges til andre træningsøvelser. Du kan udføre squat, benchpress og kropshævninger med denne rack. Squat stativet kan maks holde 200 kg.

Når det Abilica foldable rack er i brug eller foldet ind mod væggen, holdes det hele på plads med 4 bolte og med en safety pin, så alt holdes på plads. Vægbeslagene er 120 cm fra hinanden, så det passer til standard størrelse vægtstænger.

Du kan købe racket for 5.999 kr.

3 ting du skal overveje, før du køber et squat rack

Der er ofte et par ting, som folk bare ikke husker at enten købe med deres rack eller bare fejlbedømmer. Derfor har jeg besluttet at skrive hvad man skal huske/overveje før man køber et squat rack.

  1. Overvej at købe underlagsmåtter:
    Nogle squat racks har gummifødder, der gøre at gulvet ikke bliver ridset eller ødelagt, men gummi fødderne er ofte ikke nok og derfor kan det være en god ide at overveje om et underlagsmåtte kunne være en god ide. Underlagsmåtten ligger lige under squat racken, så både squat racken og gulvet kan være beskyttet.

  2. Passer din træningsbænk til dit rack
    Nogle gange kan du finde forskellige træningsbænke der enten er for lave eller for høje til dit squat rack. Men dette sker meget sjælden da mange squat rack er justerbar og træningsbænkene kan også justeres. Men du skal stadigvæk lægge mærke til det og ikke købe for høje eller lave træningsbænke

  3. Køb justerbart rack
    Jeg vil hårdt anbefale dig til at købe squat rack der er justerbart. Med et justerbart squat rack, kan du være sikker på at købe et rack der passer dig. Hvis du ikke kan finde et squat rack der er justerbart, så prøv at finde et squat rack, hvor vægtstangen kan placeres lige under dine skuldre.

Anbefalet squat racks

Du har ikke brug for meget plads for at komme i form!

Et squat rack er det perfekte udstyr til folk, der ønsker at træne derhjemme. Det er alsidigt og nemt at bruge, så du kan lave en række forskellige øvelser, der vil hjælpe dig med at tone din krop.
Et squat rack er et must-have for alle, der ønsker at komme i form i deres eget hjem. Med dette ene stykke udstyr kan du nå alle dine fitnessmål. Gå til vores forside og se hvad vi mener er de bedste squat racks er på markedet.

Find også de bedste hack squat makiner her