DHZ power rack

Bedste power rack i 2023

Om du er en erfaren fitness guru eller helt nybegynder. Så kan en power rack være en essentiel værktøj for dig, især for fitness enthuasister der har trænet i flere år. Her vil vi komme ind på hvad man burde kigge efter når man skal købe et power rack og komme med 3 anbefalinger som vi mener konkurrere om titlen som det bedste power rack!

Hvad skal man kigge efter, når man vælger power rack?

Når det kommer til at vælge det rigtige power rack er der mange forskellige faktorer at tænke over. 7 ting du skal overveje er:

 1. Størrelsen: Power racks er typisk store og fylder meget. Derfor er det vigtigt at du sikre dig et power rack der passer hjemme hos dig og hvis du bor i et lille kollegie eller værelse, så vil et power rack nok ikke være det perfekte løsning. Her kan et squat rack nok være bedre for dig.

 2. Robust: Kig efter power racks der er bygget af højkvalitets materialer og har robust konstruktion til at holde de tunge vægte.

 3. Justerbart: Tjek om power racket har justerbare holdere og safety pins. Med justerebare holder og safety pins kan du udføre andre øvelser såsom bent over barbell row og bænkpres. Et power rack behøver ikke kun at være til squats.

 4. Vægt kapacitet: Være sikker på at din kommende power rack kan holde til det vægt som du planlægger at løfte. De fleste power racks kan godt klare 200+ kg, men for en sikkerheds skyld burde du tjekke vægt kapaciteten på power racket.

 5. Bekvemmelighed: For bekvemmelighedens skyld burde det være nemt at putte vægte af og på power racket og hvis power racket har ekstra stolper til opbevarelse af vægtplader, giver det ekstra point.

 6. Pris: Selvfølgelig har prisen en indflydelse på købsprocessen. Tænk over hvad dit budget er. Power racks er dyrere end squat racks, men du kan godt finde små power racks fra 2000 kr.

 7. Brand: Prøv at research markedet og køb fra brands der har gode anmeldelser og reputation. Spørge også dine venne omkreds om de har kender noget til et bestemt mærke eller brand og hvad deres meninger er om dem.

Bedste Power Racks

Som vist før, så er der adskillige fordele ved en power rack. Men det kan godt være svært at finde det perfekte Power Rack. Derfor har vi valgt 3 Power Racks, der er oppe dér med de bedste Power Racks på markedet.

Semi Pro Power Rack MS-U112

Power Rack

Semi Pro Power Rack MS-U112 er en højkvalitets power rack designet til både hjemmebrug og små fitness centre. Med dette Power rack har du muligheden for at træne 100% sikkert og uden brug af en spotter. Semi Pro Power Rack vejer 70 kg og kan holde op til 400 kg.

Med Semi Pro Power Rack får du også:

 • Pull up bar
 • 13 højde justeringsmuligheder fra 43 – 163 cm
 • Sikkerhedskroge
 • Lavet af tyk EU stål

Semi Pro Power Rack MS-U112 er det perfekte Power Rack for dig som både vil have godt sikkerhed og kvalitet.

Gymleco 100-Series Power Rack

Power Rack

Gymleco 100-Series Power Rack er også et Power Rack der både kan bruges til hjemmebrug og fitnesscentre.

Den svenske mærke Gymleco er kendt for at producere træningsmaskiner der kan holde i mange år af høj kvalitet.

Gymleco 100-Series Power Rack er for dig der har ekstra penge at bruge på et rack der kan holde til i de næste 10 år.

Proform Full Rack

Proform Half Rack

Proform Full Rack er det perfekte Power Rack til dig der gerne vil spare plads derhjemme. Med dens lille størrelse og en vægt på 94 kg, kan den let flyttes rundt. Proform Full Rack kan bære 140 kg. Med i Power racket får man også et pull up bar og skiveholdere.

Vores anbefalinger

Du har ikke brug for meget plads for at komme i form. Faktisk er det eneste, du har brug for, er et squat rack! Squat rack er nok det bedste hjemmetræning udstyr du kan finde!
Det er alsidigt og nemt at bruge. Med blot et par enkle øvelser kan du forme hele din krop.
Et squat rack eller et half rack er en investering i dit helbred og din fitness. Det er et af de vigtigste stykker home gym udstyr, du kan eje, og det vil hjælpe dig med at nå dine fitnessmål hurtigere end nogensinde før.

Se vores anbefalinger til hvad vi mener er de bedste squat racks på markedet på vores forside