fritstående squat rack

Hvad er et half rack og hvilken en er det bedste?

Hvis du er som de fleste fitnessudøvere, så er du altid på udkig efter nyt og innovativt hjemmetrænings udstyr, som du kan tilføje til dit home gym. Så hvad er et half rack, og hvorfor bør du overveje at tilføje et til dit træningsrum?

Et half rack er i bund og grund et mini-power rack, der er perfekt til mindre rum. Half racks er fantastisk til at isolere specifikke muskler eller til at arbejde sig igennem en udfordrende rutine. Desuden er den alsidig nok til at rumme en række forskellige øvelser. Hvis du leder efter en nem måde at tilføje lidt mere intensitet til din træning, kan et half rack være lige det, du har brug for. Læs artiklen her, hvor vi kommer ind på hvad et half rack er, hvorfor du burde købe en og vores 4 anbefalinger til hvad de bedste half racks er.

Half rack

Half rack opbygning

Som tidligere sagt, så er half racket et mindre version af power racket. Half racket har typisk 2-4 stolper, som kan holde enorme mængder vægte. Et typisk half rack kan bære mellem 400 – 600 kg. Half racket giver altså mulighed for at bære en anstændig mængde vægt, samtidig med at det stadig er relativt kompakt. Half racket er det perfekte løsning, hvis du ønsker et solidt squat rack, der ikke fylder lige så meget som et power rack.

Vores anbefaling over de bedste half rack

Vi har her samlet 3 af hvad vi mener er de bedste half racks.

Nordic Fighter Half Rack Squat Stand

Nordic Fighter Half Rack Squat Stand

Nordic Fighter Half Rack er perfekt til dig, der er på udkig efter et squat stativ, der både giver alsidighed og holdbarhed. Nordic Fighter Half Rack dig mulighed for at udføre et stort antal øvelser, samtidig med at du stadig kan opbevare dine vægtskiver på stativet for nem adgang. Derudover er sikkerhedsstængerne på Nordic Fighter Half Rack let justerbare, hvilket gør det til en sikker og pålidelig løsning for både høje og lave brugere.

Fordele ved Nordic Fighter:

  • Nemme at justere
  • Sikker og nem at bruge
  • Super prisvenlig

American Barbell Half Rack

American barbell Half racks

American Barbell Half Rack er en af de bedste på markedet, med en konstruktion bygget op omkring 7,5 x 7,5 cm stålstænger med en tykkelse på 2,5 mm. Dette giver den en solid og robust fornemmelse, som du kan stole på. Derudover er størstedelen af American Barbell’s produkter designet, produceret og testet i USA, så du kan være sikker på at du får et kvalitetsprodukt. Med over 90 års erfaring og udvikling er American Barbell et mærke, som du kan stole på.

Med American Barbell Half Rack kan udføre utallige forskellige øvelser såsom, bænkpres, squat, pull-up og mm.

Fordele ved American Barbell Half Rack

  • Kvalitetsmateriale
  • Alsidig
  • Testet i USA’s bedste test center

Proform Half Rack

Proform

Proform Half Rack er et vægtstativ i topkvalitet, der er perfekt til kropshævninger og styrketræning. Den er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er yderst robust og stabil med en vægt på 78 kg. Den er udstyret med en Chin Up-stang i toppen, hvilket gør den perfekt til at lave chin ups og pull ups. Spotterne og vægtstangsholderne kan hurtigt og nemt justeres til den ønskede højde, hvilket gør den nem at bruge.

Fordele ved Proform Half Rack

  • Du kan lave mange øvelser med den, f.eks. squats, bænkpres og skulder shrugs.
  • Den er robust og kan holde vægten af dine vægtstænger.
  • Hjælper dig med at få mest muligt ud af din træning
  • Giver dig mulighed for at arbejde på forskellige

Similar Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *