squat rack

Bedste billige squat rack

Squat Racks » Blog » Bedste billige squat rack

Ikke alle har råd til at købe store og dyre squat rack for 15.000 – 20.000 kr. Det gode er at der faktisk findes nogle gode og billige squat rack, som du kan købe for under 1.500 kr. I dette indlæg har vi samlet 3 squat racks som koster under 1500 kr, som vi mener er pengene værd.

De 3 squat racks som vi vil sammenligne er:

Squat rack – HS-1002L – Hop Sport​

Bedste billige squat rack

Tone din krop og opbyg muskler med denne Squat Rack – HS-1002L – Hop Sport . Dette squat rack kan justeres til 7 forskellige højder (50 – 140 cm), så du kan udføre en række forskellige øvelser ud over front squat. Squat rack kan holde op til 250 kg, hvilket gør det perfekt til atleter på alle niveauer.

Du kan købe denne squat rack, for kun 929 kr hos fitnesssupply.dk.

Home Fritstående Rack MS-S101

billige squat rack

Home Fritstående Rack MS-S101 er et alsidigt og prisbilligt squat rack, der er perfekt til Home gym. Den kan justeres i 7 forskellige højder fra 87 cm til 145 cm, hvilket gør den ideel til en række forskellige øvelser som squat, bænkpres, skulderpres og meget mere. Dette stabile og prisvenlige squat rack er en fantastisk måde at komme i gang med din fitnessrejse eller tage dit Home gym til det næste niveau.

Squat rack holderne er beklædt med gummi, for at dæmpe larm og absorbere stød, når vægtstangen squat racket.

Squat racket kan holde 250 kg vægte, så den er perfekt til især nybegyndere og avanceret løftere.

Du kan købe denne squat rack, for kun 899 kr hos getbig.dk

Justerbare rack MH-S202

billige squat rack

Den justerbare rack MH-S202 er perfekt til dem, der ønsker en alsidig og pladsbesparende squat rack. Med syv forskellige højdeindstillinger fra 87 cm til 145 cm kan dette rack bruges til en række forskellige øvelser, herunder bænkpres, skulderpres og squat. Derudover sikrer det medfølgende par vægholdere, at dine vægtskiver er sikkert opbevaret og inden for nem rækkevidde.

Holderne på squat racket er gummibaseret, så de dæmper for lyd og støj. Fødderne på squat racket er lavet a kunststof, så gulvet bliver beskyttet for ridser og mærker. Squat racket kan holde til 250 kg.

Du kan købe dette squat rack hos getbig.dk, for kun 1.199 kr.

Hvis du fandt denne guide “bedste billige squat rack” spændende, så vil du måske også være interesseret i at læse en af vores andre guides som, bedste squat rack i 2023.

Vores andre anbefalinger til squat racks

Du har ikke brug for meget plads for at komme i form. Faktisk er det eneste, du har brug for, er et squat rack!
Det er alsidigt og nemt at bruge. Med blot et par enkle øvelser kan du forme hele din krop.
Et squat rack er en investering i dit helbred og din fitness. Det er et af de vigtigste stykker udstyr, du kan eje, og det vil hjælpe dig med at nå dine fitnessmål hurtigere end nogensinde før.

Se vores anbefalinger til hvad vi mener er de bedste squat racks på markedet på vores forside