Home gym

Byg nemt dit eget Home Gym

Squat Racks » Blog » Byg nemt dit eget Home Gym

Lad os være ærlige. Prisen på et fitness medlemskab kan nogle gange være lidt dyrt. Og med stigningen i online træning og undervisere er det lettere og billigere end nogensinde at udføre cardio og styrketræning fra komforten i dit eget hjem. Så hvis du er gerne vil annullere din fitness medlemskab og forpligte dig til en 100 procent Home gym -rutine, skal du oprette et Home gym, der hjælper dig med at nå dine mål.

Her er din trinvise guide til oprettelse af et Home gym til ethvert rum på ethvert budget.

Trin 1: Find plads til dit Home gym

Inden du kan begynde med at svinge kettlebells og udføre bench press, skal du beslutte, hvor du vil oprette dit Home gym. I det mindste skal pladsen have plads til en yogamåtte, hvilket er al den plads, du har brug for for at strække og udføre core øvelser. Derefter afhænger din plads til dit Home gym af, hvor meget plads du har og de øvelser, du vil udføre. En løbebånd har muligvis brug for mere plads og en solid (men ikke alt for hård) overflade til at løve på, mens en yoga- eller Pilates-træning har brug for lidt mere plads end en yogamåtte. Et tungt styrketræning med alle dumbbells og et half rack vil sandsynligvis kræve et helt eget rum.

Til jer der bor i et lejlighed, hvis din lejlighed er større end størrelsen på et walk-in closet, dedikerer du et ubrugt hjørne af din stue eller soveværelse til dine burpees, sjipning og andre Hiit øvelser. Et udendørs rum som en rummelig veranda eller et offentlig gård kan fungere, hvis din lokale klima og livssituation tillader det. Og hvis du har et ekstra soveværelse, et tomt kontor eller en ledig garage, der beder om at blive brugt, har du ramt Home gym jackpot.

Trin 2: Find de bedste home gym udstyr

Du har ikke brug for masser af udstyr eller store maskiner for at gøre dit hjemmegymnastik til et effektivt sted at træne. Faktisk er noget af det bedste udstyr til hjemmetræning faktisk ret lille og billigt.

Cardio

Hvis du ikke har plads eller penge, så er det bedre at bruge pengene på et sjippetov end på et løbebåne. For at skrue op for intensiteten skal du bruge et vægtet sjippetov, der er lidt tungere at dreje, så dine håndled og underarme vil arbejde hårdere for at holde det roterende.

Løbebånd kan give dig en stor forbrænding og bør ikke overses, hvis du har plads i dit Home gym – og bare elsker at løbe, så kan du købe et løbebånd. Der findes mange gode og billige løbebånd for ca. 5000 – 7000 kr.

Home gym

Styrketræning

Der er ikke behov for gigantiske kabelmaskiner til at udføre styrketræning i. Invester i stedet for et par kettlebell, et par justerbare håndvægte, et helt sæt håndvægte og / eller en sæt træningselastik, der giver dig den samme muskeltoning uden de store lagerhensyn.

Hvis du ønsker at bruge lidt flere penge på styrketræningsudstyr, så vil squat racks og et træningsbænk være et godt investering. Køb et squat rack, hvori du kan udføre flere forskellige øvelser, som bench press, front squat osv. Et godt og billigt squat rack Home Fristående Squat Rack MH-S201. Med denne squat rack kan du både udføre squats og benchpress. MH-S201 koster kun 799 kr.
Hvis du kan bruge flere penge, så er Proform Full Rack et bedre squat rack. Med Proform kan du både udføre flere øvelser og der er mere beskyttelse med denne squat rack.

Du kan også se nogle af vores andre squat stativer på vores forside

Home gym

Recovery


Uanset om du laver styrketræning eller cardio, så er recovery udstyr vigtigt for dit Home gym. Skumruller er et rigtigt godt recovery udstyr, fordi de er så alsidige, at du kan bruge dem til at ‘ælte’ muskler ud, styrke din core eller som en støtte til yogastillinger. Faktisk viser undersøgelser, at regelmæssig udrulning af dine muskler med en skumrulle kan hjælpe med at reducere muskeltræthed og ømhed, fremskynde bedring og forbedre den samlede muskelydelse. Bortset fra en skumrulle, overvej at tilføje målrettede genopretningsværktøjer såsom en messagegun, der fungerer som vibrationsbehandling og en varm og kold fodrulle for at lindre ømme og ømme fødder.

Husk, at du ikke behøver at købe alt til dit hjemmegymnastik på én gang. Start med et par nøglestykker og opbygg derefter gradvist derfra. Du kan spare endnu flere penge ved at placere nogle varer på din ønskeliste til kommende helligdage eller din fødselsdag, shoppe i brugte sportsbutikker eller garagesalg, scanne Facebook Marketplace for brugte varer eller bytte ud med venner for at rotere dit home gym udstyr gratis. (Pro tip: Reddits r / homegym subreddit har et samfund på 157.000 medlemmer, der tilbyder geniale ideer og opsætning af succeshistorier.

Trin 3: Opret en lagerplan

Hvis du vil pakke masser af dine home gym udstyr i et lille rum, er opbevaring nøglen. For minimalistiske træningsrutiner skal du hente en opbevaringsbeholder, der kan glide under din seng eller sofa for at holde din yogamåtte, træningselstik, skydere, sjippetov og andre små, bærbare stykker. Du kan også gøre en tom væg til en opbevaringsløsning med en hængende organisator, som kan holde alle dine bånd.
Til dine håndvægte sæt har du brug for et kompakt håndvægtstativ.

Home Gym

Trin 4: Design din setup

Hvis du nogensinde er gået i et fitness center, der er fyldt med udstyr og ikke plads til at se dig selv lave bicep curls. Så ved du, hvor vigtig den egentlige opsætning af et fitnessrummet er. Sørg for, at du har masser af lys – enten naturligt lys, der strømmer ind gennem vinduer eller fra overliggende pærer.

Hvis du stadigvæk er en nybegyndere, så vil en spejl være meget nyttigt i dit home gym, så du let kan holde øje med din form, mens du træner. Din spejl kan ikke kun være et nyttigt værktøj til give feedback på din form under øvelser, de kan også hjælpe med at åbne et rum, hvilket får det til at se større ud end det faktisk er, hvilket kan hjælpe dig med at føle dig mindre trængsel i et mindre Home gym.

Hvis du omdanner et ekstra værelse til et nyt Home gym. Kan det være en god idé at dække tæppet med fitness fliser, hvilket giver din krop lidt pude, mens du laver core træning og beskytter dit gulv mod at blive glat sved drypper. Fitness fliser kommer i firkantede stykker som let kan sættes sammen ligesome et puslespil.

Vigtigst af alt skal du rydde dit hjemmegymnastik for rod og distraktioner, der kan vække din opmærksomhed væk fra din træning. Flyt alle de sko, du starter, når du kommer hjem, tilbage i dit skab..

Liste over home gym udstyr

Det er vigtigt at du har de centrale home gym udstyr

 • Justerbart Håndvægte
 • Kettlebells
 • Træningsbænk
 • Fitnessfliser
 • Pull up bar
 • sjippetov
 • skumrulle

Disse 4 ting er vigtigt at have når du er lige begyndt med dit Home gym. Med tiden kan du opgradere dit Home gym og komme med flere maskiner. Disse maskiner kan du putte i dit Home tiden med tiden:

 • squat rack med vægtstang (helst et power rack)
 • spejle
 • håndvægtsstativ
 • vægtplader
 • Opbevaringsbeholder
 • løbebånd
 • massagepistol

Ligesom et rigtigt motionscenter vil du se de fleste fordele, hvis du regelmæssigt besøger det.

Push Pull Leg (PPL)

Når du har et home gym, så er de meget nemmere for dig at komme i form, da du ikke behøver at tag til et fitness center. Derfor mener vi at du helt klart kan klare et 6 dag split med PPL. PPL forgå på den måde at du træner dine push muskler, triceps, skulder og bryst 1 dag. Du træner dine pull øvelser dagen efter, tyg og biceps og til sidst træner du dine ben øvelser. Din uge vil køre på denne måde:

 • Mandag: Pull (Ryg og Biceps)
 • Tirsdag: Push (Triceps, Bryst og Skuldre)
 • Onsdag: Leg (Ben øvelser)
 • Torsdag: Fri
 • Fredag: Push
 • Lørdag: Pull
 • Søndag: Leg

Vi har lavet et PPL split, der passer til et home gym der har følgende udstyr:

 • squat rack (vigtigt)
 • træningsbænk (vigtigt
 • Håndvægte (vigtigt)
 • Barbell (Kan erstattes med håndvægte)
 • Pull up bar (Kan erstattes)

Push

 1. 10 minutters opvarmning
 2. Barbell Bænkpres: 3 sets, 8 – 12 reps
 3. Barbell Military Press: 3 sets, 8 -12 reps
 4. Dumbbell Incline Bænkpress: 3 sets, 8 – 12 reps
 5. Dumbbell Fly: 12 – 15 reps
 6. Triceps Dip: 3 set, til failure

Pull

 1. 10 minutters opvarmning
 2. Pull up: 3 sets, til failure
 3. Barbell Rows: 3 sets, 10 – 12 reps
 4. Dumbbell Rows: 3 sets, 8 – 12 reps
 5. Hammer Curls: 3 sets, 12 – 15 reps
 6. Dumbbell curl: 3 sets 12 – 15 reps

Leg

 1. 10 minutters opvarmning
 2. Barbell Back Squat: 3 sets, 8 – 12 reps
 3. Goblet squat: 3 sets, 12 – 15 reps
 4. Deadpress: 3 sets, 8 – 12 reps
 5. Lunges: 3 sets, 8 – 12 reps

Ved at følge denne workout split og følge et godt diet, kan du næsten garantere dig selv gains. Sørg for også at ændre din workout en lille smule hver måned, så du også få oplevet andre øvelser.

Vores anbefalinger til squat racks

Du har ikke brug for meget plads for at komme i form!

Et squat rack er det perfekte homegym udstyr til folk, der ønsker at træne derhjemme. Det er alsidigt og nemt at bruge, så du kan lave en række forskellige øvelser, der vil hjælpe dig med at tone din krop.
Et squat rack er et must-have for alle, der ønsker at komme i form i deres eget hjem. Med dette ene stykke udstyr kan du nå alle dine fitnessmål. Gå til vores forside og se hvad vi mener er de bedste squat racks er på markedet